Wij zijn
Beeldsmid

Aangenaam!

Beeldsmid bestaat uit een hecht team van zelfstandige professionals met een passie voor creativiteit, communicatie en technologie. Onder de vlag van Beeldsmid zeilt een indrukwekkend team van creatieve ondernemers met een gigantische opgetelde expertise. Van marketingstrategen tot (web)designers, foto- en videografen.

Onze filosofie is er een van samen groeien. Zowel intern als extern. Dankzij onze horizontale structuur kunnen we efficiënt een dreamteam samenstellen dat perfect aansluit bij de uitdaging en de doelstellingen van onze klanten.

Wat betekent dit voor u? U heeft één aanspreekpunt die het volledige project opvolgt van A tot Z terwijl er een dedicated team achter de schermen bezig is om te zorgen voor een resultaat waar we allemaal trots op zijn.

Meet
the team!

Fredien De Smet

Oprichter & projectverantwoordelijke

Gepassioneerd door communicatie op alle vlakken en in alle vormen. Na 7 jaar als projectmanager en designer binnen de reclamewereld was het in 2019 tijd voor Fredien om zijn ervaring en filosofie te verenigen onder Beeldsmid.

Door strategie steeds voor design te plaatsen slaagt hij er in om de noden en ambities van een onderneming in kaart te brengen nog voor het eerste designelement wordt aangeleverd, want ‘If you don’t know where you’re going, you’ll end up somewhere else.’

Met zijn made to measure aanpak stond hij al mee aan de basis van tientallen brandings en rebrandings. Van nieuwe, innovatieve projecten tot het future-proof maken van gevestigde waarden binnen iedere sector.

Ayrton Van Ouytsel

Grafisch vormgever & webdesigner

Ayrton is een echte krak in zijn vak met een oog voor detail dat niet te evenaren valt. Met zijn jarenlange ervaring en een passie voor het creëren van prachtige, gebruiksvriendelijke websites is hij al van dag 1 een onmisbare schakel binnen het team van Beeldsmid.

Door zijn enorme logisch denkvermogen en uitstekende technische kennis is hij in staat is om de meest complexe designs uit te werken tot aantrekkelijke en functionele websites, webshops en online platforms.

Zijn enthousiasme zorgt ervoor dat hij even responsief is als de websites die hij ontwerpt! What a guy!

Pieter Simons

Fotograaf & videograaf

Pieter heeft een scherp oog voor detail en een onberispelijk gevoel voor compositie, wat hem in staat stelt om prachtige beelden te creëren die perfect aansluiten bij het verhaal van ieder project.

Hoewel hij voor zijn persoonlijk werk vooral geïnspireerd wordt door de natuur en de wildernis is hij ook helemaal thuis in een commerciëlere setting. Door zijn typische documentaire stijl en gebruik van natuurlijk licht slaagt hij er keer op keer in om zelfs in een geënsceneerde setting authentieke en oprechte beelden te maken van ieder onderwerp en thema. 

Zowel fotografie als videografie behoren tot de expertise van Pieter. Dat maakt van deze freelance topper een onmisbaar element binnen het team van Beeldsmid.

Onze preferred
marketing partners

Chantal Neirinck

Marketingspecialist & strategisch consultant

Chantal is een zelfstandig marketing specialist met meer dan 20 jaar bewezen marketingconsultancy ervaring in België, Frankrijk en Nederland. Een doorzetter en een strategische denker die graag afwijkt van de verwachte koers. Een perfectionist die je zal zeggen dat beter kan, zelfs wanneer je tevreden bent.

Een gepassioneerde professional met een hands-on en one-to-one benadering, zeer ervaren in merkpositionering, marketingstrategie, opzetten van merkactivatieplannen en retail-marketing. Opereren in een B2B-omgeving is haar tweede natuur en affiniteit met internationale markten is een van haar toegevoegde waarden.

Very happy to have you on our team Chantal!

Laura Van der Maat

Marketingspecialist & digital native

Digital marketeer met een voorliefde voor PR-communicatie. Laura is een enthousiaste professional met een onconventionele en open-minded aanpak die steeds zoekt naar transparante manieren om te communiceren in alle situaties, inclusief de moeilijke.

Houdt ervan om out of the box  te denken en om spot-on communicatie te bieden die het juiste publiek bereikt.

En als dat nog niet genoeg is heeft ze ook een hart voor netwerken, strategische marketing, sociale media en is ze een geboren multitasker.

Ready, set, Laura!

De meerwaarde van een interdisciplinair team

Een projectmatig team samenstellen biedt heel wat voordelen. Zo kunnen we ons bij iedere opdracht heel flexibel opstellen, kunnen we beroep doen op specialistische expertise op maat van het project én kunnen we sneller resultaten leveren. Daarnaast zijn de diverse perspectieven en inzichten van ieder teamlid een onmisbare bijdrage aan het eindresultaat. Zo zijn we veel meer dan de som van de delen!