Webdesign
met impact

Een sterke online aanwezigheid is – nu meer dan ooit – cruciaal – voor iedere onderneming. Zelfs de eenvoudigste website kan een enorme impact hebben als die wordt gevonden door de juiste personen.

Daarom streven onze designers bij ieder project naar een website die er niet alleen fantastisch uitziet maar ook nog eens feilloos presteert.

One pager,

informatieve website

of webshop?

Het begin van een samenwerking met Beeldsmid begint altijd met een goed gesprek. Tijdens onze kennismaking zijn we niet tevreden voor we het antwoord hebben op enkele belangrijke vragen. Wat is het doel? Wie wil je bereiken? Hoe gaan we ze bereiken?

Naar waar is 't?

Een goede website kan je gebruiken om bezoekers te informeren, om leads te genereren, om producten te verkopen of om nieuwe medewerkers aan te trekken. Ook een combinatie van doelstellingen is mogelijk.

Maar net zoals in de echte wereld geldt: de eerste indruk telt.

De site moet er niet alleen goed uitzien, hij moet ook snel zijn en bezoekers moeten vlot de informatie vinden die ze zoeken. Design en techniek gaan hand in hand, maar ook een logische paginastructuur is noodzakelijk.

Wie we daar hebben!

De look & feel van je site baseer je best op je doelgroep. Ben je een lokale ondernemer die zijn diensten verleent rond de kerktoren? Of wil je net producten verkopen aan een internationaal publiek? 

De keuze van je doelgroep zal zich vertalen in alle aspecten van je website en communicatie. De taal en het taalgebruik, het logo en je huisstijl, het soort beeldmateriaal en nog zoveel meer.

Wanneer je kiest voor Beeldsmid als full service creatief bureau kunnen we al deze aspecten samenbrengen in één harmonieus geheel. 

Mag het wat meer zijn?

Na drie keer klikken een afgerekend winkelmandje? Ka-ching! Of liever genoeg leesvoer om bezoekers minuten zoet te houden? Verschillende doelstellingen vragen om verschillende aanpakken. 

Zo zijn one pagers makkelijk te bedienen door mobiele gebruikers. Ze hebben weinig buttons of complexiteit en zorgen ervoor dat je bezoeker snel op zijn bestemming is. 

Toch iets meer uitleg nodig? Dan kan je met een multi page website alle aspecten van je zaak toelichten. Het wekt vertrouwen op en je bezoeker voelt zich geïnformeerd.

Mee met de toekomst

Responsief webdesign is noodzakelijk om te scoren met je site. Hoe je het ook draait of keert. (Letterlijk zelfs!)

Laptops, iPhones, Androids en tablets. Toestellen die we dagelijks gebruiken om onze favoriete webpagina’s te bezoeken. Het ene scherm is horizontaal, het andere verticaal én ze hebben allemaal een verschillende grootte. 

Hoe maak je dan één website die er goed uitziet op alle schermen? Die vraagt wordt beantwoord door responsief webdesign.

Onze webdesigners zullen ervoor zorgen dat sommige elementen groter, kleiner, wel of niet worden weergegeven wanneer ze worden bekeken op verschillende types schermen.

Zo zorgen we voor een optimale ervaring voor alle bezoekers die ervoor zorgt dat ze blijven of terugkomen naar uw site.

Lezen hoe we
de daad bij
het woord voegen?

Een poster waarin de nieuwe website van Witje Wiebel wordt aangekondigd

Speels én informatief, de nieuwe website van Witje Wiebel

Transbeton-Gent-drone-WEB_09

Concreet webdesign & visual storytelling voor Trans-Beton

pil-logo-mockup-1024x683

Een bruisende branding en website voor Pil

refabricated-mockup

Stof tot nadenken voor textielexpert Cunrath refabrics.