Onze cases

Kort gezegd zijn we bij Beeldsmid verhalenvertellers. Dat doen we met beelden, met woorden en zelfs met code. Maar om te kunnen vertellen moeten we eerst luisteren. Een goede samenwerking ontstaat volgens ons waar heldere communicatie en duidelijke doelen samenkomen. 

Benieuwd hoe we van onze woorden daden maken? Lees dan zeker enkele van onze recente cases. Je kan ze zelfs filteren per categorie! 

Cunrath, man on a textile mission. Als veteraan in de wereld van de technische textiel zocht Cunrath een platform om zijn kennis en expertise te delen. Samen met het marketingteam van Chantal Neirinck zou Beeldsmid zich buigen over de nieuwe merknaam, het logo en de huisstijl, tal van branding toepassingen en de gloednieuwe website.
Toen we nog niet in ons kot moesten blijven organiseerde Transeurope.com een belevingsavond in de gekende Gentse bar en eventlocatie Ray. De genodigden werden warm gemaakt voor het zonnige Spanje aan de hand van enkele gastsprekers, sangria & heerlijke tapas. Onze fotograaf was erbij om het event vast te leggen.

Vertel ons meer over uw project.

We kijken er al naar uit!

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.